Yuki Barcelona wil jou leren kennen!

Bericht van Ondernemer tot Ondernemer, Vrienden en Kennissen

Uitnodiging van Yuki voor leden van De Kring:

Bij Yuki geloven wij dat succes en groei nooit uit de lucht komt vallen. Het is het resultaat van de juiste samenwerkingen. Het is dan ook daarom dat we het belangrijk vinden om jullie beter te leren kennen!

Yuki brengt accountants en ondernemers samen. Het is een online boekhoudplatform, gemaakt voor jou! Het is simpel, het is sexy, het is Yuki.  Geloof je ons niet? Check dan al zeker onze site.

2018: Het jaar van Barcelona

Yuki is in 2009 opgericht in Nederland door Arco van Nieuwland, Lucas Brentjens en Sebastian Toet en vanaf 2014 verder uitgebouwd naar België met Marc Coppens. Met een uniek product en vernieuwende aanpak in de markt groeit en ontwikkelt Yuki steeds sneller.

We vestigden ons 2 jaar geleden in Barcelona met ons development team. Nu vinden we dat het tijd wordt voor de volgende stap: Yuki als SaaS platform lanceren op de Spaanse markt!

Daarom wensen we jullie, onze Belgische en Nederlandse mede-ondernemers, vrienden en familie, als eerste hiervan op de hoogte te brengen. We nodigen jullie daarom graag persoonlijk uit voor een exclusieve maar informele lanceringsreceptie.

Als extraatje krijgen jullie een korte testimonial hoe Yuki recent een Benelux-ondernemer heeft geholpen in het succes van zijn zaak in Spanje.

Alle ingrediënten dus voor een gezellige avond samen.

Waar? Ritz-Carlton – Hotel Arts, Barcelona

Wanneer? Donderdag 14 juni om 18u

 

Programma:

18u00: Receptie & kennismaking op het Rooftop Terrace Arola

18u30: Introductie en kennismaking met de oprichters van Yuki

19u30: Een gezellige avond met cocktails en hapjes

 

Schrijf je nu snel in via info@yuki.be (inschrijven voor donderdag 7 juni).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Show
Hide