Rondleiding World Press Photo 2018

De reizende tentoonstelling “World Press Photo” met prijswinnende foto’s van de grootste en belangrijkste jaarlijkse internationale wedstrijd voor persfotografie komt ieder jaar naar Barcelona. World Press Photo is een onafhankelijke non-profitorganisatie, opgericht in 1955 door de Nederlandse Vereniging van Fotojournalisten.

 

Deze internationale en prestigieuze expositie vindt weer plaats in het CCCB, van 28 april tot en met 27 mei 2018. Vanuit het NBSO wordt in samenwerking met Photographic Social Vision een rondleiding georganiseerd bij de World Press Photo op dinsdag 15 mei om 17:00 uur. Voor deze rondleiding zal Photographic Social Vision een bijdrage van € 10,- per persoon vragen. Dit bedrag kan vooraf aan de rondleiding bij de kassa van het CCCB betaald worden.

 

Benieuwd naar het verhaal achter elke foto? Geïnteresseerden in fotojournalistiek kunnen zich t/m 11 mei bij het NBSO aanmelden.

 

Voor degenen die voornemens zijn om op dinsdag 15 mei naar de Mesa Naranja te gaan, is het een unieke kans om aansluitend met het NBSO-team richting het CCCB te wandelen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Show
Hide