I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Verslagen

  • Prive Tour tijdens Barcelona World Press Photo 2019

    27 april tot 26 mei is de Barcelona World Press Photo 2019 tentoonstelling weer te zien in het Contemporaine Cultuur in Barcelona (CCCB). Het is de belangrijkste tentoonstelling van fotojournalistiek wereldwijd. Al 15 jaar is het PHOTOGRAPHIC SOCIAL VISION, een non-profit organisatie, verantwoordelijk voor de organisatie van World Press Photo in Barcelona, en is een partner en een regelmatige bijdrager aan de Nederlandse Stichting.   Het PHOTOGRAPHIC SOCIAL VISION biedt exclusieve rondleidingen aan bedrijven en de mogelijkheid om deze in teamverband in exlcusiviteit, buiten de bezoekersuren en onder begeleiding van een gids te bezoeken.   De prive bezoeken voor bedrijven kunnen geboekt worden van 29 april tot 23 mei op de volgende dagen: – Elke maandag, van 18u30 tot 19u30 en 20u tot 21u – elke dinsdag, woensdag of donderdag van 20:00 tot 21:00 uur   Zie hier hoe aan te melden:        
  • Business Event op Mallorca 18 en 19 mei 2019

    De Dutch Mallorca Business Club organiseert dit jaar onder leiding van Harold Smit een twee dagen durende Business Event voor Nederlandtalige ondernemers op Mallorca, wonende in Nederland en Spanje. Vanuit Nederland hebben al ruim 30 ondernemers uit Nederland aangemeld, omdat zij interesse hebben in de Spaanse markt.  Gedurende deze dagen zijn er verschillende activiteiten waaraan deelgenomen kan worden. Het aanmeldingsformulier geeft je de keus aan welke activiteit je wilt deelnemen. Aan te raden is in ieder geval aan te melden voor de netwerkborrel op 18 mei in Hotel Bendinat. Kosten voor de netwerkborrel zijn 30 € en dienen vooraf betaald te worden. Alle andere activiteiten worden ter plaatse betaald. Alle voorzitters van de Business Clubs van Madrid, Barcelona, Valencia, Mallorca en de Costa Blanca zullen aanwezig zijn. Aanmeldigen indienen vóór 15 april via deze link
  • Gratis geheugen check in het Nederlands

    Het Fundació ACE – Barcelona ’s Alzheimer Behandel-& onderzoekscentrum, een non-profit organisatie gericht op mensen met Alzheimer en andere vormen van dementie en hun familieleden, wilt u uitnodigen om een gratis geheugen screening te doen, volledig verzorgt in het Nederlands. Het Fundacío ACE heeft meer dan 20 jaar ervaring met diagnostiek, behandeling, onderzoek en training. De geheugen kliniek van Fundació ACE is inmiddels bezocht door 8,039 patiënten en heeft bij meer dan 1800 mensen een diagnose gesteld. Daarnaast hebben zij ook een dagbestedingsafdeling toegespitst op het begeleiden van patiënten die lijden aan dementie. Hoewel er nog geen behandeling bestaat voor dementie, is vroegtijdige opsporing een belangrijk instrument om symptomen van deze ziekte te kunnen vertragen en om in te kunnen grijpen op progressie van de ziekte op korte en middellange termijn. Één van de speerpunten van Fundació ACE is vroege detectie, daarom bieden zij sinds 2008 gratis geheugenscreeningen aan binnen hun geheugenkliniek. Hierbij testen ze taalvaardigheid, geheugen en andere cognitieve functies bij mensen van 50 jaar en ouder. Deze screening bestaat uit een 40 minuten durend neuropsychologisch onderzoek uitgevoerd door een van de medewerkers van Fundació ACE en vindt plaats in de geheugenkliniek (Gran Via de Carles III 85 BIS 08028 Barcelona). Met in gang van dit jaar is deze screening ook beschikbaar in het Nederlands zodat meer mensen kunnen profiteren van dit initiatief en hun geheugen kunnen laten testen. Fundació ACE hoopt u met dit bericht te informeren mocht u geinteresseerd zijn. Nogmaals, deelname is volledig kosteloos en de resultaten van de screening zullen enkel met de persoon zelf worden besproken. Als u behoefde heeft aan aanvullend informatie, neem dan gerust contact via memory@fundacioace.org of door te bellen naar 93 444 73 18.
De  Activiteiten - De   Activiteiten - De  
Show
Hide