Opening nieuw Nederlands zorgcentrum: Healthcare Barcelona

13 juni 2019 zal De Kring lid Koen Willems zijn nieuwe zorgcentrum openen aan de c/Puig-reig, 10, bajos te Barcelona. Het gaat om een particuliere gezondheidscentrum, voor de internationale gemeenschap in Barcelona met als doel de beste eerstelijnszorg aan te bieden, met een nieuw concept dat de behoeften van buitenlanders in Catalonië dekt.

De consulting specialisten van Healthcare Barcelona zijn van topniveau en internationaal gerenommeerd, met certificeringen verkregen in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, en met ervaring in meerdere landen en regio’s over de hele wereld. Huisartsen, fysiotherapeuten, coaches en voedingsdeskundigen die talen dekken als Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Arabisch en Grieks.

Dankzij de ervaring van de professionals van Healthcare Barcelona als expats zelf, die een brede culturele achtergrond hebben en verschillende talen spreken, begrijpen ze de behoeften van de patiënten uit eerste hand als expats of als deel van de internationale gemeenschap, zowel als bewoners als tijdelijke bezoeker.

De filosofie van het centrum is universeel: werken als een team om de beste gezondheidszorg en welzijnsdienst te bieden, met persoonlijke aandacht en de tijd die nodig is om de problemen van de internationale gemeenschap in Barcelona en Catalonië te begrijpen. Bij voorkeur in hun eigen taal of in het Engels, met een holistische en multidisciplinaire aanpak, alsof ze zich in hun land van herkomst bevinden.

Het nieuwe centrum, gelegen aan de Carrer Puig-Reig 10 in Barcelona (tussen Balmes en Ronda General Mitre), heeft speciaal ontworpen ruimtes om de bezoeker zich comfortabel te laten voelen, met individuele onderzoeksruimtes voor alle medische en gezondheidszorgdiensten die in het centrum worden aangeboden, zoals als General Medicine, Physiotherapy, Manual Therapy, Performance Training and Rehabilitation, evenals yogasessies.

De oprichter, de Nederlandse fysiotherapeut en gezondheidscoach én Kring lid, Koen Willems, is sinds 2010 actief op het gebied van fysiotherapie in Spanje. In 2013 startte hij zijn Running Barcelona-bedrijf en drie jaar later richtte hij met de Duitse fysiotherapeut Daniela Kunz Physiotherapy Barcelona op. In de laatste jaren, realiseerde hij zich dat er een gebrek aan zorg, behandeling en behandelingen was, zoals de internationale gemeenschap misschien thuis had gehad, wat leidt tot de opening van het nieuwe centrum van Healthcare Barcelona.

Volgens Koen Willems “Na 10 jaar in Spanje te hebben gewerkt, sorteer ik voor een team van top- en topprofessionals om deel te nemen aan een multidisciplinair en meertalig centrum, de beste primaire zorg in Barcelona aan onze klanten, in hun eigen taal en in een manier waarop ze verwachten en verdienen “.

Het team van professionals die op hoog niveau multidisciplinaire en meertalige team zijn, bestaat uit:

  • Family Medicine: Dr. Femke Ellens (talen: Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Grieks) en Dr. Ilham Abdelrahim (talen: Frans, Engels, Arabisch, Spaans)
  • Fysiotherapie, manuele therapie en droge naalden: Koen Willems (talen: Nederlands, Engels, Spaans), Daniela Kunz (talen: Duits, Nederlands, Engels, Spaans), Pauline Brugts (talen: Nederlands, Engels, Spaans) en Lucas Zandbergen ( Nederlands, Engels).
  • Rehab & Performance Training: Juul Crauwels (talen: Nederlands, Engels)
  • Voeding: Kaitlin M. Callahan (talen: Engels, Spaans)

Voor meer informatie check de website of bezoek het centrum bij de openingsborrel op 13 juni om 19:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Show
Hide