Nationale Business Meeting ’20

8 & 9 Mei 2020 zal Nederlandse Business Club Barcelona De Kring, in navolging op het succesvolle event in Valencia van 2018, de Nationale Business Meeting 2020 organiseren. Dit tweedaagse evenement zal in het teken staan van ondernemerschap met in het programma keynotes, ronde tafels, workshops en uiteraard ruime gelegenheid tot netwerken. Daarnaast zullen voor de tweede keer de prijzen voor Beste Nederlandse Ondernemer in Spanje en Beste Nederlandse Starter in Spanje worden uitgereikt door Zijner Majesteits Ambassadeur te Madrid.

We verwachten 150 Nederlandse ondernemers vanuit heel Spanje en hebben reeds een prachtige locatie gevonden om dit event te hosten: Hotel Melia te Sitges. De Nederlandse Business Meeting biedt de unieke gelegenheid om bekendheid te genereren voor jullie bedrijf/organisatie bij de Nederlandse Business Communities in Spanje.

Het doel van deze Meeting is om bestaande persoonlijke en zakelijke contacten tussen Nederlandstalige ondernemers in Spanje te verstevigen c.q. nieuwe contacten op te bouwen. Bovendien denken we, dat er veel van elkaar te leren valt. Al met al gaat het dus om een interessante en plezierige ontmoeting.

Veel gestelde vragen:

Hoe kan ik deelnemen aan de prijs voor Beste Nederlandse Ondernemer in Spanje?

Hoe kan ik deelnemen aan de prijs voor Beste Nederlandse Starter in Spanje

Waar is de NBM 2020?

Kan ik met mijn bedrijf een bijdrage leveren?

Show
Hide