Nederlandse ondernemers in Spanje opgelet!

 

 

Na het succes van de eerste editie van 2018, zal in 2020 wederom de prijs voor de beste Nederlandse Ondernemer en Nederlandse Starter in Spanje worden uitgereikt.

 

Bent u ondernemer in Spanje en denkt u dat uw onderneming, klein of groot, uitblinkt vanwege de mooie resultaten of unieke karakteristieken?

 

Meldt u zich dan aan en wie weet kunt u zich straks de beste Nederlandse ondernemer van Spanje noemen!

 

De Nederlandse Ondernemersprijs in Spanje is een initiatief van de Nederlandse Ambassade in Madrid in samenwerking met de Nederlandse Business Clubs in Spanje. De prijzen zullen worden uitgereikt tijdens de Nationale Business Meeting die op 8 en 9 mei 2020 in Sitges, Barcelona zal worden gehouden.  

 

Tijdens de Nationale Business meeting zal het publiek haar stem uitbrengen en zo samen met de jury bepalen wie de winnaars worden van de prijzen voor de beste Nederlandse ondernemer en starter (M/V). Daarnaast zal de jury “speciale prijzen” toekennen aan kandidaten die uitblinken op een bepaald onderdeel, zoals talent, visie of duurzaamheid.

 

De jury is als volgt samengesteld:

  1. Margriet van Dorp (vz) – Nederlandstalige Business Club Costa Blanca
  2. Richard van Vliet (jury-accountant) – Dutch Business Club Madrid
  3. Erik Vermeulen – Dutch Business Club Madrid
  4. Henk Wibbelink – Nederlandse Zakenkring Valencia
  5. Maurien Møller – De Kring Barcelona

De winnaars van de prestigieuze ondernemersprijs ontvangen een speciale Award, en mogen de titel “Beste Nederlandse Ondernemer in Spanje” gebruiken voor hun publiciteitsdoeleinden. Bovendien worden ze extra in het zonnetje gezet en zoveel mogelijk betrokken bij events die de ambassade, het NBSO en de Nederlandse business clubs in Spanje organiseren

 

Het reglement en het inschrijfformulier vindt u hier.

 

De inschrijvingstermijn begint op 1 december 2019 en eindigt op 1 februari 2020. U kunt uw inschrijfformulier per e-mail sturen naar de Economische Afdeling van de Ambassade: MAD-EA@MINBUZA.NL onder vermelding van “Nederlandse Ondernemersprijs”

 

Indien u vragen heeft over de ondernemersprijs of de inschrijvingsprocedure, kunt u terecht bij het sekretariaat: sekretariaat@dekring.org, of bij de Nederlandse Ambassade in Madrid via email: MAD-EA@MINBUZA.NL

 

Wij hopen wederom op een groot aantal aanmeldingen. Succes!

 

De Nederlandse Ondernemersprijs in Spanje wordt mede mogelijk gemaakt door EY

Show
Hide