IN MEMORIAM Boris Mulder

IN MEMORIAM
Kringlid Boris Mulder 

07/05/1960 – 29/05/2019 Tot onze grote spijt is Kringlid Boris Mulder gisteren overleden. Boris studeerde rechten in Utrecht en werkte een aantal jaren als advocaat in Nederland.

Zijn Spaanse familieroots waren echter sterk en in 1991 was het moment aangekomen om praktijk te gaan voeren in Valencia, waar hij tot 1997 als oprichtend partner verbonden is geweest aan een internationaal opererend advocatenkantoor. 

Sinds 1997 voerde hij praktijk in Barcelona als partner van De Haan & Mulder. Hij was jarenlang actief in het bestuur van de Benjamin Franklin International School en was zeer sportief, met waarschijnlijk als hoogtepunten het WK Roeien met de Holland 8+ in 1985 en goud tijdens het Veteranen WK in 2013 in de 2-. Als Sinterklaas was hij legendarisch in Barcelona. Met veel genoegen trad hij jaarlijks op bij de Nederlandse Vereniging. 

Boris laat vrouw Maurien en drie kinderen achter. Wij wensen de familie heel veel sterkte de komende periode namens het voltallige Bestuur en alle leden. 

Op zondag 2 Juni kan men afscheid nemen van Boris in het Tantori Sant Gervasi – Ronda de Dalt van 18:00-21:00. C/Carles Riba, 10-12 Barcelona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Show
Hide