Gratis geheugen check in het Nederlands

Het Fundació ACE – Barcelona ’s Alzheimer Behandel-& onderzoekscentrum, een non-profit organisatie gericht op mensen met Alzheimer en andere vormen van dementie en hun familieleden, wilt u uitnodigen om een gratis geheugen screening te doen, volledig verzorgt in het Nederlands. Het Fundacío ACE heeft meer dan 20 jaar ervaring met diagnostiek, behandeling, onderzoek en training.

De geheugen kliniek van Fundació ACE is inmiddels bezocht door 8,039 patiënten en heeft bij meer dan 1800 mensen een diagnose gesteld. Daarnaast hebben zij ook een dagbestedingsafdeling toegespitst op het begeleiden van patiënten die lijden aan dementie.

Hoewel er nog geen behandeling bestaat voor dementie, is vroegtijdige opsporing een belangrijk instrument om symptomen van deze ziekte te kunnen vertragen en om in te kunnen grijpen op progressie van de ziekte op korte en middellange termijn.

Één van de speerpunten van Fundació ACE is vroege detectie, daarom bieden zij sinds 2008 gratis
geheugenscreeningen aan binnen hun geheugenkliniek. Hierbij testen ze taalvaardigheid, geheugen en andere cognitieve functies bij mensen van 50 jaar en ouder.

Deze screening bestaat uit een 40 minuten durend neuropsychologisch onderzoek uitgevoerd door een van de medewerkers van Fundació ACE en vindt plaats in de geheugenkliniek (Gran Via de Carles III 85 BIS 08028 Barcelona).

Met in gang van dit jaar is deze screening ook beschikbaar in het Nederlands zodat meer mensen kunnen profiteren van dit initiatief en hun geheugen kunnen laten testen.

Fundació ACE hoopt u met dit bericht te informeren mocht u geinteresseerd zijn. Nogmaals,
deelname is volledig kosteloos en de resultaten van de screening zullen enkel met
de persoon zelf worden besproken.

Als u behoefde heeft aan aanvullend informatie, neem dan gerust contact via
memory@fundacioace.org of door te bellen naar 93 444 73 18.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Show
Hide