13 december: Kerstdiner met Kasper van Kooten

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 13/12/2017
7:30 pm - 11:30 pm

Locatie
El Principal de l´Eixample

Categorieën Geen Categorieën


Zoals elk jaar nodigt De Kring weer een speciale artiest uit voor haar kerstdiner. Hoewel de lat na de laatste edities hoog ligt, zijn we erg trots om voor dit jaar aan te kunnen kondigen dat Kasper van Kooten uit Nederland komt om op woensdag 13 december een optreden te verzorgen tijdens ons diner.

 

Kasper van Kooten (45) is bekend als acteur en cabaretier in tv-series als All Stars en Beste Kijkers en films als Ventoux. Ook heeft hij een behoorlijke staat van dienst in de Nederlandse theaters met negen avondvullende cabaretprogramma’s. All Stars won een Emmy Award en zijn theaterprogramma’s werden genomineerd voor de belangrijkste cabaretprijzen.

Als muzikant stond Kasper op de grootste festivals en won een Zilveren Harp voor zijn muziek. Van Kooten jr. heeft een perfecte Johan Derksen imitatie in huis en richtte begin 2017 zijn eigen mediabedrijf Formatters op. Daarmee bedenkt en produceert hij formats voor tv,online, film en theater.

Het diner zal plaatsvinden in de bibliotheek van El Principal del Eixample waar iedereen vanaf 19:30 wordt verwacht. Wij nodigen onze leden uit om hun partners mee te nemen, zij zijn welkom voor 40€, hier zit het optreden en diner bij inclusief. Voor instapleden bedragen de kosten 75€, introducés kunnen bij het optreden en 3-gangen diner zijn voor 90€ per persoon.

Voor het aanmelden van partners en introducés moet een mail gestuurd worden aan het Sekretariaat. Mocht je vegetarisch zijn of bepaalde allergieën hebben, dan horen wij dat ook graag voor 13 december.

Meer informatie over Kasper van Kooten: https://www.vermakelaar.tv 

 

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Show
Hide