Donderdag 19 September – Branding door Co-Creatie @ SOHO HOUSE

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 19/09/2019
7:30 pm - 11:00 pm

Locatie
SOHO HOUSE BARCELONA

Categorieën Geen Categorieën


Al 50 jaar staat De Kring in Barcelona voor het samenbrengen van Nederlandse ondernemers door middel van enerverende events met inspirerende sprekers en locaties. De Kring heeft een vaste kern van 60 leden, echter het netwerk is velen malen groter. In een event met De Kring als onderwerp willen we praten over het belang van co-creatie, service design en branding.

Tijdens dit event zal Esther Binkhorst, Director of University Masters van Facultad de Turismo Y Direccion Hotelera Sant Ignasi, ons het belang van co-creatie en service design uitleggen en ook laten waarnemen tijdens een real time stemming die we zullen houden voor ons nieuwe logo.

Dit alles zullen we houden in het SOHO HOUSE Barcelona, een hotel wat een heel duidelijk branding voor zijn keten heeft neergezet en in stand wordt gehouden door zijn leden. Natuurlijk is er na de presentatie weer mogelijkheid om te netwerken met een drankje en uitgebreid buffet.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Show
Hide