Donderdag 13 december: Kerstdiner De Kring

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 13/12/2018
7:30 pm - 11:30 pm

Locatie
El Principal del Eixample

Categorieën Geen Categorieën


Nadat Kasper van Kooten vorig jaar helaas op het laatste moment vanwege omstandigheden moest afzeggen, maakt hij dit jaar zijn belofte waar en zal hij een optreden geven tijdens het kerstdiner van De Kring, op donderdag 13 december.

Kasper van Kooten (45) is bekend als acteur en cabaretier in tv-series als All Stars en Beste Kijkers en films als Ventoux. Ook heeft hij een behoorlijke staat van dienst in de Nederlandse theaters met negen avondvullende cabaretprogramma’s. All Stars won een Emmy Award en zijn theaterprogramma’s werden genomineerd voor de belangrijkste cabaretprijzen.

Als muzikant stond Kasper op de grootste festivals en won een Zilveren Harp voor zijn muziek. Van Kooten jr. heeft een perfecte Johan Derksen imitatie in huis en richtte begin 2017 zijn eigen mediabedrijf Formatters op. Daarmee bedenkt en produceert hij formats voor tv,online, film en theater.

Het diner zal plaatsvinden in de bibliotheek van El Principal del Eixample waar iedereen vanaf 19:30 wordt verwacht. Wij nodigen onze leden uit om hun partners mee te nemen, zij zijn welkom voor 35€, hier zit het optreden en diner bij inclusief. Voor instapleden bedragen de kosten 75€, introducés kunnen bij het optreden en 3-gangen diner zijn voor 90€ per persoon.

Voor het aanmelden van partners en introducés moet een mail gestuurd worden aan het Sekretariaat. Mocht je vegetarisch zijn of bepaalde allergieën hebben, dan horen wij dat ook graag voor 13 december.

Meer informatie over Kasper van Kooten: https://www.kaspervankooten.tv

 

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Show
Hide