Dinsdag 18 september: High Tech en Innovatie met Frans Huijbregts

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 18/09/2018
7:30 pm - 11:00 pm

Locatie
Casa Gracia

Categorieën Geen Categorieën


Op dinsdag 18 september is Frans Huijbregts te gast bij De Kring. Het event, wat dit keer weer plaatsvindt in het centrum van Barcelona, zal deze keer op een dinsdag zijn.

 

Ruim 40 jaar is Frans Huijbregts directeur en eigenaar van de Huijbregts Groep in Helmond met zo’n 200 medewerkers. Frans heeft innovatie binnen zijn bedrijf hoog in het vaandel staan. Het bedrijf behoort tot de wereldtop op het gebied van het mixen van steeds wisselende poedermengsels. Huijbregts is in staat om heel geavanceerd en receptafhankelijk de mengparameters aan te sturen. Niets daarbij is standaard! Het productieconcept is zeer doordacht, de knowhow is doorgevoerd in de automatisering. Huijbregts Groep heeft het mengen van poeders en de dienstverlening hieromheen tot vakmanschap verheven.

 

Naast de functie van directeur van Huijbregts Groep, voert Frans Huijbregts diverse nevenfuncties uit. Zo is hij o.a. bestuurder van de Stichting Brainport. Brainport is ontstaan na het faillissement van Daf ruim 20 jaar geleden. Vanuit een crisissituatie is de regio sterk ontwikkeld om nu voorop te lopen op meerdere fronten. De Brainport regio behoort zelfs tot de slimsten van de wereld!.

 

Verder vervult Frans ook nog de de volgende rollen:

  • voorzitter van de Stichting Stifo,
  • voorzitter van Werkgeversplein Regio Helmond betrokken bij het Werkbedrijf Senzer.

 

 

Frans Huijbregts is op dit moment bezig met een project in Catalonië, waar hij op de avond zelf ook meer over zal vertellen.

 

Het programma van de avond ziet er als volgt uit:

 

19:30 – 20:15 Inloop met hapje en drankje

20:15 – 21:15 Presentatie Frans Huijbregts

21:15 –            Zittend Diner

 

De bijeenkomst vindt plaats op een nieuwe locatie: Casa Gracia.

 

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Show
Hide