12 juli: Bedrijfsbezoek Can Bas Domini Vinícola

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 12/07/2018
12:00 pm - 5:00 pm

Locatie
Can Bas

Categorieën Geen Categorieën


Op donderdag 12 juli 2018 zijn wij uitgenodigd bij Can Bas Domini Vinícola, voor een bezoek aan het wijnhuis met natuurlijk een cata de vino en uitgebreide lunch.

CAN BAS is een wijndomein dat reeds bestaat vanaf de 14e eeuw. Het is gelegen in het hart van het wijngebied de D.O. Penedès en is biologisch gecertificeerd. CAN BAS behoort tot de wijngroep PERE VENTURA FAMILY WINE ESTATES. CAN BAS werkt ambachtelijk, vinifieert zowel rode als witte wijnen en brengt kwalitatief hoogstaande wijnen op de markt.

Na een rondleiding door de wijnvelden en wijnkelder kunnen we 4 verschillend wijnen proeven. Daarna zullen wij bij restaurant El Centre van een uitgebreide lunch geniet.

 

Programma:

12:30 – 14:00 Rondleiding en proeverij bij Can Bas (Ctra. Vilafranca C243a –  km 4.0 , 08739 Can Bas – Subirats)

14:00 – 17:00 Uitgebreide lunch bij El Centre (Carrer de la Indústria, 54, 08770 Sant Sadurní d’Anoia)

 

Parkeren kan op het domein van CAN BAS – het domein oprijden (over de oprijlaan, tussen sipressen door en vervolgens links van de Masia parkeren). Voor El Centre kan het beste geparkeerd worden op het parkeerterrein bij Picarollo.

 

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Show
Hide