27 april: Koningsdag – Pintamos las calles naranja en bicicleta!

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 27/04/2019
10:00 am - 1:00 pm

Locatie
Meet Vincent van Gogh Experience

Categorieën Geen Categorieën


Koningsdag is de dag dat Nederland Oranje kleurt! En dit jaar gaan wij dat ook doen in Barcelona!

 

Dit jaar zullen we samen met het Honorair Consulaat te Barcelona, ons nationaal feest aan de hele stad kenbaar maken. Op zaterdag 27 april zullen we vanaf 10:15 uur de straten van Barcelona al fietsend oranje kleuren! Met 160 genodigden van zowel het Honorair Consulaat te Barcelona als De Kring zullen we een fietstocht, van +/- 45 minuten, afleggen vanaf Carrer Nou de la Rambla 106, 08001 Barcelona met als eindpunt het ‘Meet Vincent van Gogh Experience’ op Pla de Miquel Tarradell in Barceloneta.

 

Na deze frisse fietstocht door de stad, zal er een drankje worden aangeboden in het Van Gogh Experience paviljoen dat nu tijdelijk is opgezet in Barceloneta, voor de Marina Port Vell. Tevens zijn er borrelhapjes  en kaas om op krachten te komen na het fietsen. Nadat we ons glas hebben geheven op de verjaardag van Zijne Koninklijke Hoogheid Koning Willem Alexander, is er ruim de tijd om door de Van Gogh Experience te wandelen en te genieten van zijn klassieke kunsten, gegoten in een digitale meester experience.

 

Voor de gasten die niet kunnen meefietsen zijn de gasten vanaf 11:00 uur welkom bij de borrel in het Van Gogh Experience. Geef dit bij de aanmelding aan, zodat we je toegangskaart kunnen reserveren.

 

Koningsdag 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Show
Hide