25 oktober: Barbara Baarsma

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 25/10/2018
7:30 pm - 11:00 pm

Categorieën Geen Categorieën


Zoals elk jaar nodigen De Kring en Rabobank nodigen je uit voor onze gezamenlijke bijeenkomst op 25 oktober bij YUrbban.

Dit jaar is topeconome Barbara Baarsma te gast, Directeur kennisontwikkeling bij de Rabobank maar daarnaast ook hoogleraar marktwerking en mededingingseconomie aan de Universiteit van Amsterdam en Kroonlid bij de Sociaal Economische Raad (SER).

Dat Barbara een deskundige en vooral vurige spreker is, blijkt steeds opnieuw tijdens haar vele optredens in onder meer Buitenhof en De Wereld Draait Door. Daarnaast wordt ze regelmatig gevraagd om mee te denken over beleidsproblemen van de overheid.Zo was ze voorzitter van de door minister Schippers ingestelde commissie Macrobeheersinstrument in de medisch specialistische zorg en de door minister Klink ingestelde commissie Verticale integratie in de zorg.. Klik hier voor meer informatie over Barbara Baarsma en om een aantal van haar publicaties te lezen.

Op donderdag 25 oktober zal Barbara speciaal voor de Kring een presentatie geven over macro economische ontwikkelingen en arbeidsmarkthervormingen binnen Europa. Zij zal hierbij zowel aandacht besteden aan de grote economieën in Europa maar ook stilstaan bij de situatie in Nederland en Spanje. Uiteraard is er tijd voor vragen.

 

De presentatie zal in het Engels gehouden worden, vanwege internationale gasten die wij deze avond verwelkomen en waar dus mee genetwerkt kan worden.

 

Programma:

 

19:30 – 20:15 Inloop met welkomstdrankje

20:15 – 21:15 Presentatie Barbara Baarsma en discussie

21:15 – 23:00 Netwerkdiner

 

Introducés zijn welkom op dit event, zij kunnen voor 50€ (diner inclusief) bij het event aanwezig zijn, na aanmelding per mail via:  sekretariaat@dekring.org

 

 

 

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Show
Hide