21 Juni: Pernille La Lau

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 21/06/2018
7:30 pm - 11:00 pm

Locatie
Brutus de Gaper

Categorieën Geen Categorieën


Op donderdag 21 juni zal Pernille La Lau een interactieve presentatie geven over bewuster leiderschap volgens het Barrett Model.

Pernille La Lau studeerde internationaal marketing management, op 21 jarige leeftijd kreeg ze landelijke bekendheid als presentatrice van het showprogramma Postcode Bingo. In 1997 begon ze haar tv-loopbaan bij het programma Het Nieuws op de commerciële tv-zender SBS 6. Bij dezelfde zender werd ze ook geregeld ingezet als een van de presentatrices van de late editie van Hart van Nederland. In 2001 presenteerde ze op de commerciële zender NET 5 de kinderquiz Het Syndicaat. Na negen jaar bij SBS 6 te hebben gewerkt, maakte ze in 2005 de overstap naar de publieke omroep Teleac. Daar presenteerde ze samen met Bas Westerweel het programma Bij ons thuis. Eind 2005 ontwikkelde La Lau voor dezelfde omroep het programma De Nationale Inburgeringstest.

 

Eind april 2006 maakte ze de overstap naar de commerciële tv-zender RTL 4. Hiervoor presenteert ze 4 in het Land en Editie NL. In 2008 stapte ze weer over naar Teleac. Hier presenteerde ze 4 dagen per week de nieuwe talkshow Helder. Vanaf eind 2010 is La Lau weer terug bij RTL4 en maakt zij samen met Loretta Schrijver en Quinty Trustfull deel uit van het presentatieteam van Koffietijd.

 

Al meer dan 12 jaar begeleid ze mensen uit het bedrijfsleven; raden van bestuur, directieleden, sales management, ondernemers en presentatoren om op een betere (en leukere) manier te presteren en te presenteren. Door gebruik te maken van individuele en persoonlijke talenten ontwikkelt zij samen met de groep een uniek “persoonlijk gouden kader” dat je meer houvast en vertrouwen geeft bij alles wat je doet. Het resultaat; betere prestaties en een flinke dosis extra business happiness!

 

Op deze bijeenkomst zal een aantal ondernemers uitgenodigd worden en als case-study gebruikt worden om het model van Barrett verder uit te werken. Meer informatie volgt spoedig, maar we nodigen je alvast uit om de zelfbewustzijnstest van Barrett te maken. Neem dit overzicht mee naar de bijeenkomst!

 

Ook dit keer gaan we weer naar een nieuwe locatie: Brutus De Gaper in Poble Nou

 

 

 

 

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Show
Hide