19 oktober: Nieuws kun je maken

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 19/10/2017
7:30 pm - 11:00 pm

Locatie
The GlassRoom

Categorieën Geen Categorieën


Een jaar lang in het nieuws? Dit is wat je moet doen.

U wilt in gezien worden in de media? U wilt uw verhalen in het nieuws? En dat op regelmatige basis? Linden & Barbosa geeft een interactieve masterclass storylines speciaal voor Kring leden. Na de sessie heb je voldoende tips om een succesvolle PR-strategie op te zetten en een jaar lang in het nieuws te zijn.

 

Als oprichters van het adviesbureau Linden & Barbosa zijn Christine van der Linden en Carla de Barros Barbosa betrokken geweest bij diverse communicatie-, PR- en branding-trajecten. Voorbeelden hiervan zijn de herpositionering van luchtvaartmaatschappij Transavia, de communicatiestrategie van dance event organisatie ALDA, het jaarlijkse Europese persevent van C&A, de storytelling campagne van Visit Portugal en de influencer campagnes van online schoenenwinkel Sarenza en MARS. Zij adviseerden ook over vele internationale productintroducties, bijv. de lanceringen van PlayStation VR en de Flexa Visualizer App. Zij zijn auteurs van het boek ‘de PR-factor’.

 

Voor deze bijeenkomst gaan we naar een nieuwe locatie: GlassRoom Barcelona, een prachtige ruimte in een modernistisch gebouw aan de Paseo de Gracia.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Show
Hide