19 Maart – Het Proces Uitgelegd

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 19/03/2020
7:30 pm - 11:00 pm

Locatie
Gimbrere Advocaten

Categorieën Geen Categorieën


 

Donderdag 19 maart zal Nederlands advocaat Boudewijn van Eijck  zijn kijk en visie delen over hét proces van het einde van het vorige decenium.

Het is voor iedereen onvermijdelijk geweest om er niet iets van te vinden, maar deze avond zal meneer van Eijck inkijk geven in hoe de Catalaanse crisis uiteindelijk heeft kunnen uitmonden in een strafzaak en wat de overwegingen waren van het Hoger Gerechtshof om tot een veroordeling te komen. We zullen een inkijk krijgen in hoe het rechtssysteem precies werkt en hoe dat heeft uitgepakt in het Catalaanse process. Van Eijck heeft een essay geschreven over het proces, dat hier is terug te lezen.

 

Meneer van Eijck heeft in Leiden zijn studie Rechten voldaan (1986) tezamen met een propedeuse Spaans (1986). Waarna hij een een jaar werkzaam was bij Philips Iberica S.a.e. in combinatie met spelen voor Club de Campo Madrid (hockey). In 1988 keerde van Eijck terug naar Rotterdam om als advocaat aan de slag te gaan bij Dutilh van der Hoeven & Slager ( vanaf 1990: Nauta Dutilh).
In 1992 is van Eijck mede oprichter van Sjöcrona van Stigt De Roos & Pen (vanaf 2002: Sjöcrona van Stigt) en sinds 1994 partner bij ditzelfde kantoor te Rotterdam.

 

Sjöcrona van Stigt is gespecialiseerd in Ondernemings – en  internationaal strafrecht. Met als motto: High profile low key, zijn al meerdere media bekende zaken behandeld door

 

Naast zijn advocatenpraktijk is hij hockeycoach en documentairemaker.

Bookings

Soort ticket Prijs Plaatsen
Leden €0,00
Introducee €50,00


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Show
Hide