17 mei: Beleggen in cryptocurrency, verstandig of niet?

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 17/05/2018
7:30 pm - 11:00 pm

Locatie
Spaces 22@

Categorieën Geen Categorieën


De sensationele verhalen over enorme winsten die mensen met bitcoins hebben behaald zijn nog maar net achter de rug of er is alweer iets nieuws: de ether. Wat moet u als serieuze belegger met deze cryptocurrency? Alex Spanje en De Kring nodigen u uit voor een informatieve lezing op donderdag 17 mei om in Spaces Barcelona@22. Na een algemene inleiding over blockchain, vertelt beleggingsspecialist Martin Totté alles over de mogelijkheden die beleggen in cryptocurrency bieden.

 

Er komen steeds meer nieuwe cryptomunten die op basis van blockchaintechnologie verhandeld worden. Ether is qua marktwaarde na de bitcoin inmiddels de tweede grootste cryptomunt. De toepassingsmogelijkheden van het bijbehorende blockchainprogramma Ethereum lijken oneindig. Dat zien bedrijven ook. Vorig jaar werd de Ethereum Enterprise Alliance opgericht, inmiddels zijn ruim honderd bedrijven (waaronder Microsoft, BP, JP Morgan, Samsung en Toyota) lid van dit samenwerkingsverband. En waar bedrijven investeren zijn ook mogelijkheden voor de belegger die zich in het onderwerp verdiept heeft.

 

Mogelijkheden voor beleggers
Geen idee wat cryptomunten zijn? Geen probleem, want na een duidelijke uitleg hierover zal Martin Totté van Alex Spanje vertellen  over de mogelijkheden en verschillen tussen investeren in bitcoins, ethereum en het ‘traditionele’ goud. Kortom, een boeiend thema voor iedereen die nieuwe beleggingsmogelijkheden zoekt maar ook voor iedereen die graag iets meer over de actuele geldmarkt wil weten.

 

Introducés zijn bij deze bijeenkomst welkom voor het bedrag van 25,00€.

 

 

Bookings

Soort ticket Prijs Plaatsen
Introducés €25,00
Leden €0,00


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Show
Hide