Frederique van der Wal

16 november: Frederique van der Wal

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 16/11/2017
7:30 pm - 11:30 pm

Locatie
Bellavista del Jardín del Norte

Categorieën Geen Categorieën


Op 16 november nodigt De Kring en hoofdsponsor Rabobank, haar leden uit voor een speciale bijeenkomst:

 

Top-Model, Business Woman, actrice en guest-lecturer op Harvard University, Frederique van der Wal is het allemaal. De Nederlandse, die in 1985 de Elite Model Look of the year award won, is een van de bekendste Nederlandse covermodellen voor internationale tijdschriften als Vogue en Cosmopolitan en gezicht voor campagnes van prestigeuze merken als Guess, MCI, Revlon en Victoria´s Secret.

 

Ook al is zij inmiddels woon- en werkzaam in New York, speciaal voor De Kring komt zij op donderdag 16 november naar Barcelona voor een interactieve bjieenkomst. Zij zal vertellen over haar carriere als model, verschillende license-deals en haar actuele flower company Frederique’s Choice, maar er zal vooral ruimte zijn voor een open discussie met de Kring-leden over ondernemen.

 

Naast haar publieke carrier als model en actrice, heeft Frederique veel internationale business-ervaring, waarvoor zij verschillende keren is uitgenodigd als gastspreker op Harvard University en in 2011 de Marie Claire Entrepeneur of the Year Award won.

 

In 2005 werd zij in Nederland onderscheiden met een naar haar genoemde Lelie, wat haar inspireerde om het televisieprogramma: The Invisible Journey te maken, in samenwerking met Discovery Channel.

 

Dit resulteerde uiteindelijk in haar eigen merk in de bloemen-industrie: Frederique´s Choice.
Dit event is gratis toegankelijk voor Kring leden, introduces zijn welkom voor een bedrag van 50 euro, het diner zit hierbij inclusief.

 

Het definitieve programma en locatie worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

 

hervormingen

Bookings

Soort ticket Prijs Plaatsen
Introducés €50,00
Leden €0,00


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Show
Hide