16 mei – Ontdek La Sagrera

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 16/05/2019
6:00 pm - 11:00 pm

Locatie
Yays Sagrera - Concierged Boutique Apartments

Categorieën Geen Categorieën


Dwars door het noorden van Barcelona loopt het treintracée dat de stad verbindt met de vallei Besos – Girona en met Frankrijk, een infrastructuur met een breedte die op sommige punten meer dan 150m meet. Sinds 2010 wordt er zowel aan de overkapping van deze strook als aan het HSLtreinstation van Sagrera gewerkt, een langetermijn ontwikkeling die qua schaal te vergelijken is met de bouw van Vila Olímpica in 1992.

 

Het park dat bovenop de overkapping zal komen, zal buurten zoals Sagrera, Sant Andreu en Sant Martí met elkaar verbinden. Daarnaast zal aan de randen van dit enorme stedenbouwkundige project nieuw vastgoed ontwikkeld worden. Publieke ruimte, parken, infrastructuur, woningen en terciaire gebouwen zijn de ingrediënten die dit hele stuk stad zullen transformeren. Wijken die voorheen met hun rug naar het spoor lagen, zullen een nieuw refrentiepunt krijgen.

 

 

Op 16 mei zal Lluís Domènech, directeur architectuur van Barcelona Estación Sagrera Alta Velocidad, de leden van de Kring uitleggen en demonstreren wat er allemaal gaande is in Sagrera, een gebied dat voor velen van ons een blinde vlek is op de mental-map van de stad. Neem goed schoeisel mee wand dit wordt een actief event. We sluiten af met een welverdiende open-lucht borrel met een uitgebreid pica pica  menu op het terras van Yays Sagrera, boutique appartments. Hier zal Peter Heule, Managing Director van Nederlandse bedrijven Yays, Short Stay Group en Yays Sagrera presenteren en uitleggen waarom juist is gekozen voor La Sagrera.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Show
Hide