Leden

Leden

De Kring bestaat uit een gevarieerd gezelschap van Nederlandstalige professionals, managers, directeuren en ondernemers uit het lokale bedrijfsleven in Barcelona en Catalonië. Sommigen van hen zijn al jaren actief in Spanje, terwijl anderen zich hier pas recentelijk hebben gevestigd.

 

De ‘veteranen’ beschikken over een enorme schat aan ervaring en kennis van de lokale gang van zaken – van de bureaucratische beslommeringen tot aan het vinden van de juiste leveranciers – die zij graag met de nieuwkomers delen. Onze leden vertegenwoordigen een breed scala aan economische sectoren en markten, zowel binnen Spanje zelf als internationaal. Een groot deel van hen vervult binnen De Kring een actieve rol.

 

Inloggen

Bent u al lid van De Kring, dan kunt u uw profiel aanpassen en up-to-date houden door in te loggen op de website. U heeft dan ook de mogelijkheid om de profielen en contactgegevens van alle andere leden op te zoeken.

 

Lid worden?

De Kring biedt verschillende vormen van lidmaatschap aan. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, kunt u het inschrijfformulier downloaden en invullen.

Show
Hide