Bestuur

Kring_bestuur

Het bestuur

Het bestuur van De Kring bestaat uit zes leden die samen het beleid bepalen en de maandelijkse bijeenkomsten organiseren. Indien u vragen hebt of contact wil opnemen met een van hen, bent u welkom een e-mail te sturen naar een van de bestuursleden via het contactformulier.

 

  • Walter Joosten, voorzitter
  • Isidro Helder, penningmeester
  • Niels Bakker, secretaris
  • Annemarie Roozendaal, vice-voorzitter
  • Sander Laudy, vocal
  • Cornelie Schungel, vocal

‘Bij De Kring staat ondernemerschap, lokaal netwerk en interessante sprekers voorop’

Toen ik hier in 1989 bij Volkswagen (SEAT) stage kwam lopen, wist ik al heel snel dat dit gedeelte van Europa een perfecte basis is om mijn internationale carrière na mijn studie hier voort te zetten. Barcelona is heel internationaal gericht en is een perfect plek om zowel lokale als internationale bedrijven op te zetten.

Zoekende naar goede kontakten en collega-ondernemers kwam ik een paar Kringleden tegen, die mij voor een bijeenkomst met een lokale politicus uitnodigden. Toen ik later zag dat de events een professioneel én sociaal karakter hebben, besloot ik om lid te worden. Nu, jaren later, heb ik vele business opportunity’s dankzij de Kring gehad.

Nu, na meer dan 20 jaar in het ondernemerswereldje in Spanje actief te zijn geweest, kreeg ik de kans om het Kringbestuur te gaan voorzitten en de leden mee te laten genieten van de ervaring en ondernemerscultuur die hier onder de “Nederlanders-Catalanen” heerst.

Het is ons doel als bestuur om de komende jaren onze succesformule verder uit te bouwen: door middel van gerenommeerde sprekers en goede netwerksessies willen we onze leden een platform bieden om hun persoonlijke en zakelijke interesses verder te ontwikkelen. Uiteraard staan professionaliteit, networking en goede kwalteitsprekers hierbij voorop. Steeds weer proberen we interessante sprekers op bijzondere locaties aan onze leden voor te stellen. En enthousiaste nieuwe leden blijven natuurlijk altijd welkom!

Kijk maar eens verder op deze site naar wat voor een kwaliteit en plezier wij elke bijeenkomst hebben!

We hopen je bij volgende bijeenkomst te kunnen verwelkomen!

Walt Joosten
Voorzitter

Walter Joosten
Show
Hide