Don Prins

  • SOWIFI Spanje

Don Prins (1985) is de driving force achter SO WIFI Spanje. In het najaar van 2013 verkocht hij de eerste So WIFI-router in Spanje, inmiddels maken meer dan 1.000 restaurants/bars/hostels en winkelketens gebruik van deze social marketing tool. Nadat de eerste 50 routers binnen een paar maanden door Don waren verkocht, was duidelijk dat Spanje klaar was voor SO WIFI en is SO WIFI overgegaan op het oprichten van de SL en het opzetten van een eigen sales- en support afdeling.

 

SO WIFI maakt social marketing en online adverteren bereikbaar, betaalbaar en vooral makkelijk voor de ondernemer. Zodat die niet te veel tijd kwijt is achter de computer en zich kan concentreren op wat echt belangrijk is: zijn klanten.

 

So WIFI is actief in ruim 14 landen en blijft niet alleen groeien in aantal hot-spots, maar bereidt zich vooral ook voor op de technologische ontwikkelingen. Zo zijn de So WIFI routers al uitgerust met een “iBeacon”.

In het volgende filmpje kun je zien wat SO WIFI is en hoe het werkt. Meer lezen over SO WIFI en de iBeacon? Lees hier een recent artikel.

 

 

QUALIFICATION:

Show
Hide