Upcoming events

De Kring probeert altijd een gevarieerde mix van interessante sprekers voor haar events uit te nodigen. Voor de komende maanden staan de volgende bijeenkomsten op de agenda. Als lid kunt u zich eenvoudig aanmelden voor deze activiteiten. Nog geen lid? U bent als introducee van harte welkom om kennis te maken met De Kring.

 

Donderdag 3 Oktober - Rabobank Event: Renovatie Camp Nou

Samen met onze hoofdsponsor Rabobank, zetten we dit evenement in het teken van sport. En dan wel de sportfaciliteiten. Het voetbalstadion van FC Barcelona, Camp Nou, is onderhevig aan groot onderhoud, renovatie en uitbreiding. Een groots project wat niet in één keer achter elkaar gedaan kan worden, want het stadion moet gewoon open blijven en de wedstrijden moeten gewoon gespeeld kunnen worden.

Hoe pak je dan zo’n groot project aan? De projectleider van deze grootste renovatie wordt geleid door Steven Wilbrenninck, een Nederlandse project manager, gespecialieerd in stadion bouw. Hij zal ons donderdag 3 oktober uitgebreid vertellen hoe hij bij dit project betrokken is geraakt en hoe de uitvoering van zo’n complex renovatie daadwerkelijk wordt gerealiseerd, met alle ups en downs.

Een bijzondere inkijk in de complexe wereld van voetbal, waarmeerdere belangen inspraak hebben.

Camp Nou, Barcelona    03/10/2019    18:30 -23:00
Maandag 18 November - SmartCity Expo World Congress

Elk jaar tijdens de SmartCity Expo World Congress worden de nieuwe inzichten en ideeën gedeeld over hoe we het leven in de stad kunnen verbeteren, veranderen en aanpassen in tijden van global warming, digitalisering, mobiliteit, toegankelijkheid en waarin de stad steeds meer uit zijn voegen groeit.

Tijdens dit 3 daagse congress deelt Nederland (NBSO) samen met de Zweedse Kamer van Koophandel een paviljoen. Waarin zij een nauwe samenwerking aangaan en relevante en interessante sprekers samenbrengen op het gebied van innovatieve stadsbestuur.

Dit jaar tijdens de SmartCity Expo World Congress organiseert de Kring, samen met het NBSO en de Zweedse Kamer van Koophandel te Barcelona, een avond gevuld met presentaties van sprekers uit zowel Nederlands en Zweedse bedrijfs- en overheidsleven. Een avond waar onder andere de nieuwe ambassadeur Jan Versteeg en loco-burgemeester van Eindhoven, Monique List de Roos, aanwezig zullen zijn.
Verdere sprekers zullen nog bevestigd worden.

 

World Trade Center, Barcelona    18/11/2019    19:30 -23:00
Donderdag 12 December - Kerstgala in Mirabé

SAVE THE DATE

Aan het eind van dit jubileum jaar brengen we De Kring naar grote hoogte, letterlijk en figuurlijk!

We zullen het jaar feestelijk afsluiten met een heus kerstgala met uitzicht over de stad vanaf Tibidabo in het restaurant Mirabé.

Meer informatie over dit event zal later volgen.

Mirabé, Barcelona    12/12/2019 - 13/12/2019    20:00 -02:00
Show
Hide