29 september 2018: Vrouwen Zaken event

Op zaterdag 29 september 2018 is het eerste event “Vrouwen Zaken” voor en door Nederlandstalige zakenvrouwen in Spanje. Het belooft een verrijkende en inspirerende bijeenkomst te worden dus noteer deze datum meteen in je agenda.

Het initiatief voor het “Vrouwen Zaken” event is geboren tijdens de Nationale Business Meeting in Valencia. De organisatie is opgepakt door ondergetekenden samen met onze gastspreekster Heidi Termorshuizen.

Heidi is bekend bij de Nederlandse Zakenkring Valencia en van www.casavalencia.info. Tijdens het “Vrouwen Zaken” zal ze met een interactieve lezing inspireren om zelfbewuster te kijken hoe we als vrouw het beste uit onszelf kunnen halen. Zij neemt ons mee naar twee verschillende werelden: dichtbij en ver weg. Dit doet zij aan de hand van een bijzondere combinatie van onderwerpen namelijk: innerlijk leiderschap en microkrediet. Heidi volgt haar passie en is organisator van de Female Leadership Journey bij www.microkredietvoormoeders.org.

Als ondernemer en ook als werknemer heb je vaak te maken met situaties waarin je uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen. Hierbij is het belangrijk om jouw innerlijk leiderschap te blijven ontwikkelen zodat je de uitdagingen de baas blijft als vrouw en ondernemer.

Ons advies: “Laat je inspireren door elkaar en door anderen aan de andere kant van de wereld en meld je snel aan” !

Wil je via de Whattsapp groep bevestigen of je er wel/niet bij bent en je email adres doorgeven? Via de mail ontvang je dan binnenkort het programma, de locatie en de kosten.

Mocht je andere Nederlandstalige zakenvrouwen in je netwerk hebben die ook interesse in dit event hebben, laat het hen dan weten. Dit event is niet aan een Business Club gebonden en staat open voor alle ondernemende dames. Wij stellen iedereen graag op de hoogte en voegen hen graag toe aan onze Whatsapp groep.

Wij hebben er zin in en zijn erg benieuwd naar jullie enthousiaste reactie’s !

 

Aanmelden kan via: Margriet van Dorp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Show
Hide