16 & 17 november 2018: Seminar onderneming starten in Spanje

SEMINAR ONDERNEMING STARTEN IN SPANJE
Georganiseerd door Het Nederlands Business Centrum Spanje (La Nucía, Alicante)

 

Alicante – Op 16 en 17 november 2018 organiseert Het Nederlands Business Centrum Spanje een 2-daagse seminar in La Nucía, Alicante, voor de Nederlandse ondernemer die een onderneming of commerciële activiteit in Spanje wil starten.
Het seminar wordt georganiseerd in samenwerking met Dutch Network Spain en ondersteund door de Rabobank.

 

Het seminar zal bestaan uit verschillende presentaties, gegeven door in Spanje gevestigde, gerenommeerde Nederlandstalige voorlichters op onder meer economisch- en juridisch gebied, aangevuld met andere korte presentaties op gebieden zoals transport, communicatie, personeel, notaris en andere. Ook is er een interactieve workshop in het programma opgenomen waarbij er aandacht is voor de persoonlijke situatie van iedere deelnemer. De international Desk Spain van de Rabobank zal een presentatie over bankieren in Spanje verzorgen. Na afloop van deze 2 dagen zullen de deelnemers over alle mogelijke informatie beschikken om een bedrijf in Spanje te kunnen starten. De deelnemende bedrijven zullen daarna ook direct over een uitgebreid netwerk in Spanje beschikken.

 

Het Nederlands Business Centrum Spanje wil met dit seminar voorzien in een behoefte van Nederlandse ondernemers aan concrete- en praktijkgerichte informatie voor het exporteren naar Spanje of het opzetten van een (dochter-)onderneming in Spanje. Er is binnen het business centrum een netwerk aan dienstverleners gevestigd die een volledige begeleiding kunnen verzorgen. Het business centrum beschikt over een receptie, presentatiezaal, meerdere vergaderkamers en ruimte voor flexibele werkplekken.

 

Klik hier voor het programma.

 

Kijk voor meer informatie op:https://nbcspanje.nl/event/seminar-bedrijf-starten-in-spanje/ – info@nbcspanje.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Show
Hide